Janine Mazel

Advocaat
T:  +31 (0)20 571 2262
M: +31 (0)6 5233 2256
E: jm@lauxtermannadvocaten.nl
Janine Mazel is in 1991 beëdigd als advocaat en werkt sindsdien in de vastgoedpraktijk. Ze is gespecialiseerd in het civiel bouwrecht, het contractenrecht en het huurrecht.

Janine adviseert en begeleidt aannemers, projectontwikkelaars, woningcorporaties en andere marktpartijen bij de contractering, de voorbereiding en de uitvoering van (internationale) bouw- en herstructureringsprojecten, turnkey projecten en PPS-constructies. Zij heeft ruime ervaring in het zorgvastgoed.

Janine adviseert en procedeert hiernaast over bouwschades, aansprakelijkheden van aannemers, architecten en constructeurs, en over andere bouwgerelateerde geschillen.

Janine heeft een jarenlange ervaring in het bouwrecht. Ze is begonnen bij een klein gespecialiseerd kantoor waarna ze in de (internationale) vastgoedpraktijk is gaan werken. Eerst geruime tijd bij Holland van Gijzen en daarna bij AKD, waar zij van 2007 tot 2012 partner was in de vastgoedpraktijk in Amsterdam.

Janine is lid van de Vereniging van Bouwrecht en de Vereniging van Bouwrecht-advocaten. Daarnaast is zij voorzitter van de Raad van Toezicht van het Rosa Spier Huis in Laren.