Arthur Hedeman

Advocaat
T: +31 (0)20 571 2256
M: +31 (0)6 4610 1831
E: ah@lauxtermannadvocaten.nl

Arthur is sinds 2010 advocaat en gespecialiseerd in het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. 

In een grote verscheidenheid aan aansprakelijkheidszaken, staat Arthur zowel verzekeraars als bedrijven bij. Hij heeft onder meer ervaring met bedrijfsongevallen, productaansprakelijkheid, transportschades, brandregres en bouwclaims. Naast procederen, adviseert Arthur regelmatig over uitleg en toepassing van verzekeringsovereenkomsten. Hij beschikt over kennis van uiteenlopende verzekeringsvormen, waaronder AVB, D&O, BOV, CAR, landmaterieel- en goederentransportverzekeringen. 

Arthur ondersteunt ook bedrijven bij het beheer van hun aansprakelijkheidsrisico’s door onder meer het opstellen van contracten en algemene voorwaarden. Gezien zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheden, risicobeheer en bouwclaims adviseert Arthur regelmatig over bouwcontractmanagement. 

Na het voltooien van de Togamaster Nederlands Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft Arthur enige tijd gewerkt bij AKD in Rotterdam. Vanaf de oprichting van het kantoor in 2011 is hij werkzaam bij Lauxtermann Advocaten.

Arthur heeft in 2016 de specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheidsrecht aan de Grotius Academie afgerond en is lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht en de Vereniging voor Verzekeringswetenschap. Voor het tijdschrift Rechtspraak Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht (RAV) schrijft Arthur op regelmatige basis annotaties.

PUBLICATIES